dimecres, 7 de novembre de 2018

Les Emocions

L'educació emocional és un pilar fonamental pels nostres nins i nines. Per això, a les sessions de valors hem començat a parlar sobre les sis emocions bàsiques.
Les hem treballat de diferents maneres. Hem intentat relacionar cada emoció amb diferents situacions que hem viscut, hem vist bocins de pel·lícules on els personatges mostraven diferents emocions i les hem identificat, hem sentit diferents emocions a través de la música ...

Avui, hem fet una sessió més lúdica i després de repassar les emocions que hem treballat fins ara hem fet un joc, primer en gran grup i després per parelles.
Hem expressat diferents emocions i les hem endevinat! Ens ho hem passat molt bé!


dimarts, 6 de novembre de 2018

La desena

Avui a matemàtiques hem après el que és una desena. A partir d'aquí hem de treballar els nombres del 10 en endavant. Us deixam un joc on podreu practicar tots aquests nombres (per ara basten les activitats que són per a P5). Que aprengueu moooolt!!

dilluns, 5 de novembre de 2018

Tractament de la informació

Pensem que aprenem quan tractam la informació, la fem nostra i la sabem explicar amb les pròpies paraules. A naturals treballam i treballarem a partir de la informació que portem de casa, de persones expertes, vídeos, cançons... però ens trobem que moltes de vegades aquesta és una mica difícil de desxifrar, per això estam aprenent a com treballar-la i fer-la nostra.
Hem començat amb un text força complicat, però fent feina per equips la tasca és molt més senzilla. Aprenem a fer hipòtesis i conclusions, a cercar les paraules clau, què són els paràgrafs, nou vocabulari i, sobretot, desenvolupam la competència d'aprendre a aprendre. 
Pitja a la imatge per veure com de bé ho fem!dimarts, 23 d’octubre de 2018

Anam al Puig!

Dilluns anàrem al Puig. Juntament amb els de segon i tercer passàrem un bon dia. Molts ja hi havíem anat, però és que és un lloc tan fantàstic que ningú no es cansa mai d'anar-hi. Vàrem observar la vegetació, algun que d'altre bolet, cabres... i, sobretot,  les meravelloses vistes de Pollença!

Fotos                   Animació

Som uns artistes!

Als tallers d'artística és un moment on treballam i gaudim de noves experiències amb materials diversos. També aprofitam l'aprenentatge entre iguals. Els hi agrada molt aprendre noves tècniques per a crear noves produccions artístiques.

Clica damunt la imatge per a veure un tast d'aquests moments

divendres, 19 d’octubre de 2018

Les Verges


Avui hem celebrat el dia de les verges a l'escola.

A classe hem escrit la recepta dels bunyols al quadern de llengua i hem aferrat una petita cançó de les verges.
Després ha vengut un grup de sonadors i cantadors i ens han tocat un parell de cançons al gimnàs.

Per acabar hem pujat a la classe i hem berenat dels bunyols que han fet els padrins, padrines, pares i mares que han volgut col·laborar amb nosaltres d'aquesta festa.

Vos deixam un parell de fotos perquè vegeu que ens ho hem passat molt bé!

I

Racons d'aprenentatge


El procés de l'aprenentatge de la lectoescriptura pot ser una mica difícil, i avorrit per aquells que els hi costa una mica més, per això intentam amenitzar-lo aprenent a través dels racons d'aprenentatge. Ens ho passam d'allò més bé i, el més important, aprenem mentre ens divertim!
Fes clic a la imatge  si vols veure algunes fotografies.
Fins aviat!