dilluns, 17 de desembre de 2018

Carreres de Residus


El passat 4 de desembre varen venir a fer-mos un taller que forma part del Progrrama d'Educació Ambiental i que té com objectius la modificació dels hàbits i actituds cap a la reducció, reutilització i separació de residus, així com també sensibilitzar la societat cap a les diferents problemàtiques ambientals.

Primer ens varen fer una explicació sobre quins tipus de residus generam i com es classifiquen a l'aula i després vàrem anar al pati i férem un joc per posar en pràctica el que ens havien explicat abans.

Vàrem aprendre molt i ens ho passàrem molt bé!

Vareta de Paraules Màgiques

A les sessions de valors parlam de moltes coses i fa algunes setmanes vàrem parlar sobre paraules.
Vàrem descobrir que hi ha algunes paraules què són màgiques, per allò que ens fan sentir quan les deim a algú o algú ens les diu a nosaltres. 

Primer vàrem escriure a la pissarra totes aquelles paraules màgiques que ens varen venir al cap i després férem una vareta de paraules màgiques, on cadascú va triar les cinc paraules màgiques que més li agradaven. 

Finalment alguns varen explicar a la resta de companys quines paraules màgiques havien triat i perquè. 

dimecres, 7 de novembre de 2018

Les Emocions

L'educació emocional és un pilar fonamental pels nostres nins i nines. Per això, a les sessions de valors hem començat a parlar sobre les sis emocions bàsiques.
Les hem treballat de diferents maneres. Hem intentat relacionar cada emoció amb diferents situacions que hem viscut, hem vist bocins de pel·lícules on els personatges mostraven diferents emocions i les hem identificat, hem sentit diferents emocions a través de la música ...

Avui, hem fet una sessió més lúdica i després de repassar les emocions que hem treballat fins ara hem fet un joc, primer en gran grup i després per parelles.
Hem expressat diferents emocions i les hem endevinat! Ens ho hem passat molt bé!

Expressam emocions! (Feis clic aquí per veure les fotos)

dimarts, 6 de novembre de 2018

La desena

Avui a matemàtiques hem après el que és una desena. A partir d'aquí hem de treballar els nombres del 10 en endavant. Us deixam un joc on podreu practicar tots aquests nombres (per ara basten les activitats que són per a P5). Que aprengueu moooolt!!

dilluns, 5 de novembre de 2018

Tractament de la informació

Pensem que aprenem quan tractam la informació, la fem nostra i la sabem explicar amb les pròpies paraules. A naturals treballam i treballarem a partir de la informació que portem de casa, de persones expertes, vídeos, cançons... però ens trobem que moltes de vegades aquesta és una mica difícil de desxifrar, per això estam aprenent a com treballar-la i fer-la nostra.
Hem començat amb un text força complicat, però fent feina per equips la tasca és molt més senzilla. Aprenem a fer hipòtesis i conclusions, a cercar les paraules clau, què són els paràgrafs, nou vocabulari i, sobretot, desenvolupam la competència d'aprendre a aprendre. 
Pitja a la imatge per veure com de bé ho fem!dimarts, 23 d’octubre de 2018

Anam al Puig!

Dilluns anàrem al Puig. Juntament amb els de segon i tercer passàrem un bon dia. Molts ja hi havíem anat, però és que és un lloc tan fantàstic que ningú no es cansa mai d'anar-hi. Vàrem observar la vegetació, algun que d'altre bolet, cabres... i, sobretot,  les meravelloses vistes de Pollença!

Fotos                   Animació

Som uns artistes!

Als tallers d'artística és un moment on treballam i gaudim de noves experiències amb materials diversos. També aprofitam l'aprenentatge entre iguals. Els hi agrada molt aprendre noves tècniques per a crear noves produccions artístiques.

Clica damunt la imatge per a veure un tast d'aquests moments